Vårvärmen har kommit till  International IT College of Sweden och här på skolan satsas det hårt för att klara de nationella proven. International IT College of Sweden har engelska som profil och många av våra elever är glada över att kunna öva på att tala engelska på flera av de kurser de läser.

“Engelsklektionerna känns både strukturerade och avslappnade, man behöver aldrig vara rädd för att göra bort sig. Jag tycker jag lär mig nya saker hela tiden”. Säger en elev om engelskundervisningen.

International IT College of Swedens pedagogiska värdegrund är att man lär sig bäst om man har en lärare som lär ut med entusiasm och som leder klassrumsarbetet. Våra engelsklärare är mycket erfarna och har engelska som modersmål (native speakers). Är du nyfiken att se hur det går till har du här chansen att följa med i två minuter på en engelsklektion vars syfte är att öva ord och fraser inför nationella provet i engelska.

dataring

dataring

BIO TEXT HÄR