Nyheter

Katrineholmslägret präglades av sol och värme

Av 10 maj, 2018 september 24th, 2018 4 Kommentarer

Årets Katrineholmsläger präglades av sol och värme

Våren har äntligen kommit till oss och med den åker våra elever i årskurs 1 på två lägerdagar till Granhedsgården i Katrineholm. Många passade på att ta årets första dopp, paddlade kanot eller åkte omkring i en trampbåt medan andra höll sig på torra land. Här fanns mycket att välja på när det gäller sportiga aktiviteter. Badminton, volleyboll, fotboll och frisbee var det som lockade många. För dem som bara ville softa tillsammans med vännerna, fanns bryggor och gräsmattor att tillgå. Nytt för året var tipsrundan med kluriga frågor för dem som ville ha något att göra på promenaden. Katrineholmslägret präglades av sol och värme och vi passade alla på att njuta av att vistas utomhus. Eleverna skötte sig exemplariskt och fick beröm av värdarna för både detta och städningen av rummen innan vi for. Ett par mycket sköna dagar alltså!

4 Kommentarer

  • Profilbild Henrik skriver:

    ganska bra bilder men slightly dissapointed

    • Terrie Warren Terrie Warren skriver:

      Hej Henrik, vad roligt att du tyckte om bilderna! Det är också bra att du vill föra fram dina åsikter och tala om vad du är missnöjd över. Om du kontaktar rektor så vet vi hur vi kan förbättra lägret inför kommande år.