Preliminär ansökan till International IT College of Sweden hösten 2022

-Sista ansökningsdag den 12 juni.

 

-Påminnelse om att ladda upp slutbetygen skickas ut till sökande den 10 juni. Du som redan ansökt innan du fått dina slutbetyg, behöver inte göra om hela ansökan när du får slutbetygen. Du behöver bara fylla i ditt namn och ladda upp en bild på dina slutbetyg, så läggs de ihop med din tidigare ansökan.

-Besked om antagning skickas via post, email och sms den 28 juni.

-Sista dag att svara på antagningsbeskedet den 18 juli.

 

Allmänt om ansökan

Du som ansökt till vår skola via gymnasieantagningen har fått ett meddelande om att våra utbildningar läggs ned. Men det stämmer inte.

En stor och seriös skolkoncern, som heter Arenakoncernen, har köpt vår skola. Arenakoncernen har ansökt hos Skolinspektionen om att driva vår skola vidare.

Processen tar någon månad och medan den pågår är vi inte med i gymnasieantagningen. Under tiden tar vi emot din gymnasieansökan här.

Fyll i formuläret och skicka till oss så snart du kan, även utan slutbetyg. När du får ditt slutbetyg i juni, kommer vi att skicka en påminnelse till dig om att ladda upp ditt slutbetyg.

Det här är en preliminär ansökan i väntan på att Arenakoncernen får sitt tillstånd. Ansökan tar inte bort den ansökan du gjort hos gymnasieantagningen i Storsthlm.

Formulär