Nyheter

Välkommen till skolstarten 2017!

By 29 juni, 2017 No Comments

Upprop sker torsdagen den 17 augusti klockan 10.00 och skolstart ägnas åt administrativa saker som information om schema och lunchkort samt allmän skolinformation. Skolan ligger vackert belägen precis vid älven i Majorna på Elof Lindälvs gata 13 och du kan åka spårvagn 3 eller 9 och gå av på hållplatsen Chapmans torg och följa skyltarna. Skolan ligger på våning 2 i samma hus som Stena Tysklands färjeterminal, fast skolan ligger i mitten av huset.

Då reserv- och omvalsantagningen pågår fram till början av september antas det nya sökande till de eventuella platser som blir lediga.
Om du har förhinder att närvara under den första skolveckan är det jätteviktigt att du meddelar oss på goteborg@initcollege.com – annars kan du förlora din plats på skolan. Är det något du undrar eller något annat vi bör veta om, så kontakta oss gärna via e-post goteborg@initcollege.com eller ring 031-15 76 50 så hör någon från skolan av sig, så fort vi kan. Vi ser fram emot att få träffa dig och följa dig längs din väg mot en gymnasieexamen.

Varmt välkomna till International IT College of Sweden i Göteborg!