Är du intresserad av att veta mer?
Tryck gärna på knappen!
Tryck gärna på knappen!
INIT är just nu på den Digitala Gymnasiemässan! Se under nyheter.
Höstlov vecka 44, 26-30 okt
Julavslutning 18 december
Vårterminen startar 11 januari
Sportlov vecka 7, 15-19 feb
Avslutning på läsåret sker den 9 juni
Idén bakom skolan är enkel. Vi vill erbjuda svenska elever i Sverige möjligheten att förbereda sig för en internationell karriär redan efter gymnasiet. Vår inriktning på avancerad IT och avancerad engelska gör eleven redo att söka universitet, högskola eller jobb i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Man skulle kort kunna säga att vi erbjuder ett försprång ut i världen.
Ekonomiprogrammet passar dig som är intresserad av områden som ekonomi, människan och kultur. Du är intresserad av att söka, sammanställa och kritiskt granska information inom det samhällsvetenskapliga området på en nationell och internationell nivå samtidigt som du får fördjupade kunskaper kring företagande.
Är ditt stora intresse media med en estetisk inriktning mot digitala medier – foto, Internet och film? Är du intresserad av datorer? Tycker du det är roligt att skapa och förmedla olika uttryck med bilder, ljud, text och film? Är du en hands-on person som vill arbeta praktiskt? Då kanske Estetiska programmet med inriktning estetik och media är något för dig.
Om du är intresserad av att experimentera, lösa problem, tänka fritt och satsa helhjärtat på dina gymnasiestudier, kan naturvetenskapsprogrammet vara rätt för dig.
Är ditt stora intresse media med inriktning mot digitala medier – foto, Internet och film? Är du intresserad av datorer? Tycker du det är roligt att skapa och bearbeta bilder, ljud, text och film? Är du en hands-on person som vill arbeta praktiskt samtidigt som du får påverka din omgivning? Då kanske samhällsvetenskaps- programmet med inriktning media är något för dig.
Teknikprogrammet passar dig som är intresserad av teknik och teknikutveckling och vill ha en god grund för fortsatt lärande i arbetslivet. Du kommer att öva din förmåga att se samband mellan teori och praktik genom att planera och genomföra experimentella arbeten enskilt och i grupp. Du tycker om matematik och naturvetenskapliga ämnen samt datorer och dess användning. Du får en högskoleförberedande utbildning med datorteknisk inriktning. Du kan välja att läsa vidare till exempelvis civilingenjör, industridesigner eller arkitekt.